Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: Vista Problems?

  1. #1
    xxsaznpride is offline Senior Member Always Around
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Cali
    Posts
    1,480

    Default Vista Problems?

    Ugh... so the first problem is probably me using Vista to begin with. Anyways...


    1) I installed Warcraft III and the Frozen Throne expansion recently. It all worked fine until, out of the blue, the sound stopped working. I've tried unisntalling and then reinstalling, but that did not help in the slightest.

    2) I have limited user accounts on my computer (those are supposed to be mine, because my dad makes himself the admin =\) and whenever I try to log in to them, all I get is a big blank screen. It's like... you turn explorer.exe off in the Task Manager, but you can't turn it back on, and it does that right from startup.

    - I was playing WCIII with my friends a few days ago and tried to make the lag go away, so I turned off Idle System Processes in the Task Manager. I figure A) it was a retarded thing to do in retrospect, and B) that's what's fucking up my laptop.

    3) My damn music won't work. Anything I try to run off my computer will not play. I keep getting a message about folder access, proxy settings, and write protection.


    Is there anything I can do outside of reformatting (in any form) that would fix this or is that the only option I have?
    Quote Originally Posted by AvatarST
    And your name's annoying to type; from now on you're sazny.
    Farleen // Number 42

  2. #2
    Jyuu's Avatar
    Jyuu is offline Super Moderator Community Builder
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Toronto
    Posts
    6,689

    Default

    PEBKaC.

    __________

  3. #3
    bipolargraph is offline Senior Member Always Around
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Location
    Posts
    2,177

    Default

    Try restoring the computer to an earlier point, even though it's a lame piece of advice..

  4. #4
    xxsaznpride is offline Senior Member Always Around
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Cali
    Posts
    1,480

    Default

    What's PEBKaC?

    and

    I have no idea how to do that...
    Quote Originally Posted by AvatarST
    And your name's annoying to type; from now on you're sazny.
    Farleen // Number 42

  5. #5
    Ganegrei is offline Member Frequent Poster
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    81

    Default

    Reformat and do a clean install of windows XP. I guarantee that this will fix all of the problems

  6. #6
    Comp_Master is offline Senior Member Regular
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    235

    Default

    Quote Originally Posted by xxsaznpride View Post
    What's PEBKaC?
    Problem Exists Between Keyboard and Chair. (basically, it means that you are the problem)

  7. #7
    chibii is offline Banned Respected Member
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Somewhere Over The Rainbow
    Posts
    212

    Default

    You can try running WCIII "as administrator" although you would need your dads password for that.
    Right click on the icon> Run as administrator
    That worked for me when i was trying to play a game before.
    Although...you might have a problem with your sound system itself.

  8. #8
    xxsaznpride is offline Senior Member Always Around
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Cali
    Posts
    1,480

    Default

    =\ thanks for translating Jyuu's comment.

    And it's not the sound system that's my problem... it only doesn't work for WCIII. Everything else is fine.



    Probably gonna get to reformatting into XP... but he's probably going to bitch about how long it'll take... even when I say I'll do it myself.

    but before that, there's nothing I can do to fix this?
    Quote Originally Posted by AvatarST
    And your name's annoying to type; from now on you're sazny.
    Farleen // Number 42

  9. #9
    chibii is offline Banned Respected Member
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Somewhere Over The Rainbow
    Posts
    212

    Default

    What happened when you tried to run WC as admin?

  10. #10
    xxsaznpride is offline Senior Member Always Around
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Cali
    Posts
    1,480

    Default

    Everything worked but the sound... really bad especially when I'm about to get ganked and I have no idea why I'm stunned.
    Quote Originally Posted by AvatarST
    And your name's annoying to type; from now on you're sazny.
    Farleen // Number 42

 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
vBulletin Skin by: ForumThemes.com
Powered by vBulletin® Version 4.2.0
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
SEO by vBSEO 3.6.0 PL2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162