Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    gunblades_86 is offline Junior Member Newbie
    Join Date
    May 2006
    Posts
    14

    Default my 2.5 external hardisk not working

    my external hardisk is WDC 80 gb 54000 rpm, ide to usb. recently i plugged my external hardisk to usb port of my computer but my system did not detect it. the hardisk also did not like it is functioning eventhough the green light was lit. i tried plug in both usb heads to the usb ports and plug to other usb port but failed. when i tested at my friend's computer, it's working perfectly. what's wrong with my external hardisk? thanks

  2. #2
    Volvogga's Avatar
    Volvogga is offline Senior Member Always Around
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    MI, USA
    Posts
    2,076

    Default

    IDE to USB... I take it you bought a internal HD and slapped it in an enclosure? If so... what's the make and model of the enclosure?

    If not, can you give us a specific model number of the external drive?

    Also, check windows disk management to see if it's detected, but just not loading up.
    http://support.microsoft.com/kb/309000
    Vol~

    thanks to Silverwmoon!

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
vBulletin Skin by: ForumThemes.com
Powered by vBulletin® Version 4.2.0
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
SEO by vBSEO 3.6.0 PL2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162