Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Ruthlessbob is offline Junior Member Newbie
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    25

    Default New found problem ... Video

    All video files have no picture or maybe its just very dark since i can see shapes on winamp streams.

    The only work around I have for this is bringing the hardware acceleration down 3 notches where it disables directdraw and direct 3d accelerations. Before my reformat it worked fine. I was figuring that im missing something

  2. #2
    Heiji1412 is offline Senior Member Frequent Poster
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    137

    Default

    Try reinstalling your graphic card drivers.

  3. #3
    Ruthlessbob is offline Junior Member Newbie
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    25

    Default

    Well thank you it worked . I feel kinda dumb now since I didn't try it before

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
vBulletin Skin by: ForumThemes.com
Powered by vBulletin® Version 4.2.0
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
SEO by vBSEO 3.6.0 PL2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162