Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    RealNegima is offline Member Frequent Poster
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    At my house.
    Posts
    84

    Default Windows Media Player Problems

    Alright SO this is my problem. When I watched Detective Conan On my computer it worked fine. But when I brought it to my friend's house, it played but every once in ahwil the screen goes blank but the sound keeps going. It's not the screen saver. We turned it off. Please help me ASAP. I'm really board. -.-
    Of all the things I've lost, I miss my soul the most....

  2. #2
    Heiji1412 is offline Senior Member Frequent Poster
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    136

    Default

    Your friend's computer probably doesn't have the right codec, the easiest free to watch eps on your friends computer is to try VLC player...

  3. #3
    Volvogga's Avatar
    Volvogga is offline Senior Member Always Around
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    MI, USA
    Posts
    2,076

    Default

    Uhh... check the power settings in control pannel. Make sure that Turn off Monitor after X minutes is off or pretty damn high.

    Other than that... check his codecs, maybe. Could be he needs to defrag or something. Who knows...

    Maybe try MPlayer or VCL instead (something with embeded codecs). Might save you some time.
    Vol~

    thanks to Silverwmoon!

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
vBulletin Skin by: ForumThemes.com
Powered by vBulletin® Version 4.2.0
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
SEO by vBSEO 3.6.0 PL2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79