Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    napun_nom39 is offline Junior Member Newbie
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    2

    Exclamation 'latest_downloads' Link Does Not Work. Help!

    i have a XP home edtiion, cable (comcast), 1.5 gb of ram, and have been using this site for the last 3 years or so. VERY GOOD SITE by the way.

    i tried firefox (1.5 and 2.0), internet explorer(6 and 7), and then went to a different computer (my parents) and their computer is the about the same as mine, and it didnt work.

    i then tried it on a public computer at the library, my college, and even my friends house. wouldnt work. is it a server problem? or maybe my username? or an internet setting? again, i've been using this site with no problems the last 3 years and the link just stopped working a few months ago, around october i think. it just says "contacting Stoptazmo.com" and it never loads the page, just gray or white.

    i wonder if other people could reply to this thread to confirm wehter of not its me or the server.

    MUCH THANX!!!
    Last edited by napun_nom39; 03-04-2007 at 10:10 AM. Reason: changed the title and icon

  2. #2
    98abaile's Avatar
    98abaile is offline Senior Member Community Builder
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    An Englishman in a shithole somewhere in Wales.
    Posts
    7,892

    Default

    Works fine for me, try it again. I know that the servers are in the process of being moved, maybe you just tried it at a bad time.

  3. #3
    Kevin Shiel's Avatar
    Kevin Shiel is offline Administrator Community Builder
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    3,407

    Default

    Quote Originally Posted by napun_nom39 View Post
    i have a XP home edtiion, cable (comcast), 1.5 gb of ram, and have been using this site for the last 3 years or so. VERY GOOD SITE by the way.

    i tried firefox (1.5 and 2.0), internet explorer(6 and 7), and then went to a different computer (my parents) and their computer is the about the same as mine, and it didnt work.

    i then tried it on a public computer at the library, my college, and even my friends house. wouldnt work. is it a server problem? or maybe my username? or an internet setting? again, i've been using this site with no problems the last 3 years and the link just stopped working a few months ago, around october i think. it just says "contacting Stoptazmo.com" and it never loads the page, just gray or white.

    i wonder if other people could reply to this thread to confirm wehter of not its me or the server.

    MUCH THANX!!!
    This happens normally when a page becomes to big in size. We have 15G of latest downloads, today I finally removed them all. You should have no problem for a long long time.

  4. #4
    napun_nom39 is offline Junior Member Newbie
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    2

    Talking works now...

    yea it works now! thank you so much!!!! although, i prob missed a bunch of manga,, oh well.
    THANKS AGAIN!!!!!

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
vBulletin Skin by: ForumThemes.com
Powered by vBulletin® Version 4.2.0
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
SEO by vBSEO 3.6.0 PL2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162